Gezond eten wordt op steeds meer plaatsen onderwerp van gesprek. In de kantine op de middelbare school, maar ook in de sportkantine en de bedrijfskantine. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om gezond te eten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarom is het belangrijk om een gezonde keuze aan te bieden voor de lunch op school of op het werk. Als je op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor catering in Barneveld dan geldt dat natuurlijk ook. Gezonde producten, het liefst van lokale leveranciers. Dan help je er immers ook nog eens hardwerkende ondernemers mee. Die kunnen hun producten voor een goede prijs verkopen. Een cateraar kan een gevarieerd assortiment leveren dat is afgestemd op de wensen van de klant. Vegetarisch, vegan of juist wel met vlees en zuivel. Alles is mogelijk.

De gezonde keuze in de kantine op het werk

Veel bedrijven zijn dringend op zoek naar gekwalificeerd personeel. Je kunt mensen overhalen om te solliciteren door ze meer te bieden dan alleen een goed salaris. Kies voor gevarieerde en gezonde bedrijfscatering. Je hoeft je dan zelf niet druk te maken over het assortiment maar maakt hierover afspraken met de cateraar. Die levert dagelijks voor het door jou aangegeven aantal medewerkers een gezonde lunch met verse producten. Daar kan geen lunchtrommeltje tegenop.

Wat betaal je voor professionele catering op het werk?

Voor het verzorgen van de catering bij jou op kantoor kun je een abonnement afsluiten. Je hoeft dan niet elke dag je bestelling door te geven, je krijgt gewoon dagelijks de lunch bezorgd op het afgesproken tijdstip. Natuurlijk kun je ook kiezen voor drie keer per week, als jouw personeel meestal op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig is. Zo kun je het verstrekken van een gezonde lunch aan je personeel prima combineren met hybride werken. Je kunt direct contact opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor de beste bedrijfscatering.

Leave a comment