Wie nieuwe banden en velgen op zijn auto wil laten monteren kan natuurlijk gewoon naar de garage gaan. Je zoekt daar de geschikte banden op en kunt een paar mooie velgen uitzoeken. De garage zorgt ervoor dat je alleen de producten te zien krijgt die op je auto passen. Als je een klassieke auto hebt is het een stuk lastiger. Stel, je hebt een klassiek model Volvo, waar je de originele Volvo velgen en banden op wilt hebben. Dit soort producten is online minder gemakkelijk verkrijgbaar. De kans is ook aanwezig dat je imitatie velgen thuisgestuurd krijgt.

Specialist

Met name voor banden en velgen voor Volvo kunt je terecht in de online webshop van Mudde Kok Parts. Dat bedrijf, Mudde Kok Automotive, is gevestigd in Urk, dus centraal in Nederland. Vanaf de start hebben de beide eigenaren er geen geheim van gemaakt dat ze een passie hebben voor het merk Volvo. Dat is in de webshop ook goed te zien. Je kunt er allerlei Volvo onderdelen en accessoires kopen. De filters in de webshop zijn zeer uitgebreid. Je kunt niet alleen zoeken op maat, maar ook op de verschillende modellen auto’s. Zelfs banden selecteren op kenteken behoort tot de mogelijkheden.

Banden en velgen bestellen

Bij Mudde Kok Parts zijn banden en velgen voor nagenoeg elke Volvo te bestellen, of je nu een nieuw of een klassiek model hebt. De gemakkelijkste methode is het model van je auto op de website te selecteren. Je krijgt dan meteen een overzicht van de velgen en banden die geschikt zijn voor jouw auto. Daaruit kun je een keus maken en de bestelling afronden. De producten worden enkele dagen later bij je thuis bezorgd. Wie de producten wil laten monteren kan dat in de garage op Urk laten doen. Je moet dan wel eerst een afspraak maken.

Leave a comment