Het is voor iedereen belangrijk om de vrijheid te hebben weg te gaan als je daar behoefte aan hebt. Als je in een rolstoel zit is dat vaak wat meer gedoe, vooral als je de rolstoel mee wilt nemen. Een rolstoelbus is dan een uitstekende oplossing. Soms is er zelfs een gebruikte rolstoelbus te koop. Een rolstoelbus heeft ruimte genoeg om de rolstoel mee te nemen. De bestuurdersplaats kan worden aangepast, zodat je zelf kunt rijden. Wie zelf niet kan rijden en in de rolstoel wil blijven zitten tijdens de rit zijn er ook goede oplossingen.

Oplossingen voor rolstoelvervoer

Freedom Auto Aanpassingen is gespecialiseerd in het aanpassen van autobussen, zodat er gemakkelijk een rolstoel in kan worden meegenomen. Het is afhankelijk van de eisen en wensen wat de beste oplossing is. Als je met de rolstoel in de bus wilt meerijden kun je in de auto komen met behulp van een oprijplaat of een lift. In de auto wordt voor de rolstoel een plek gemaakt op de tweede rij zitplaatsen. De rolstoel wordt tijdens de rit stevig vergrendeld. Om de gebruiker van de rolstoel op dezelfde hoogte als de andere passagiers te laten zitten, wordt de vloerplaat van de bus verlaagd met een roestvrijstalen bodemplaat.

Kopen of leasen

Bij Freedom Auto Aanpassingen kan een autobus op elke gewenste manier worden aangepast. Maar soms heb je geluk en kun je een compleet aangepaste autobus kopen. Als specialist in het aanpassen van bussen en auto’s heeft Freedom Auto Aanpassingen een flink aantal occasions op voorraad. Je mag vrijblijvend komen kijken of daar een geschikt model voor jou bij staat. Als je aanschaf een te grote stap vindt is het ook mogelijk om een aangepaste autobus te leasen. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Leave a comment