Koffie drinken we bijna allemaal. Als je verantwoordelijk bent voor de organisatie van wat dan ook, is koffie ongetwijfeld een punt op je planning. Kies dan voor koffie op locatie. Dan zorg je dat er goede koffie is. Niets is natuurlijk lekkerder dan een vers kopje van je favoriete koffie. Of je nu liefhebber bent van een milde macchiato of juist liever een sterke espresso. Het kan allemaal met koffie op locatie. En dat met biologische koffiebonen van hoge kwaliteit. Wij vertellen je hoe. 

Geserveerd door een barista

Dat is eigenlijk vrij simpel. Je schakelt Coffee on Wheels in. Bij Coffee on Wheels kun je terecht voor de biologische koffie. Ze houden zich bezig met koffie en je mag dan ook goede koffie verwachten van Coffee on Wheels. Je kunt hier ook terecht voor een barista. Door een barista in te huren voor je koffie op locatie, maak je de ervaring natuurlijk nog beter. Een barista weet precies hoe je allerlei koffies goed moet zetten en zorgt zo dat iedereen voorzien is van een heerlijke kop koffie op elk gewenst moment.

Vanuit een unieke koffiekar

Om het helemaal compleet te maken, wordt deze goede kwaliteit biologische koffie door een barista ook nog geserveerd vanuit een unieke koffiekar. Deze koffiekar heeft een authentieke, vintage look. Het valt dus lekker op en is dan ook goed terug te vinden op je feestje of evenement. Natuurlijk trekt de geur van de verse koffie ook mensen naar de koffiekar. Hoe dan ook heb je met Coffee on Wheels een goede koffiecateraar te pakken. Je hoeft alleen nog te overleggen hoe veel barista’s en koffiekarren je nodig hebt.

Leave a comment