In Katwijk vind je een ruim aanbod aan strandhuisjes. Zo kun je kiezen voor een luxe strandhuisje met alles erop en eraan of juist voor een strandhuisje dat zo simpel is als maar kan. En dat allemaal met het beste uitzicht op het strand en de zee. Er zijn meer dan genoeg keuzes, waardoor er ieder seizoen en voor iedere groep wel een leuk strandhuisje te vinden is. Daarnaast is Katwijk aan Zee een prachtige plek om op ontdekkingstocht te gaan en valt er in en rondom Katwijk meer dan genoeg te beleven!

Geniet van de mooiste ligging en het beste uitzicht op zee

Een Katwijk strandhuisje voldoet aan alle verwachten en meer. Zo liggen de strandhuisjes op de uitgestrekte strandkust die Katwijk rijk is. Hier geniet je van de mooiste ligging, het beste uitzicht en de leukste voorzieningen. In Katwijk kom je er eigenlijk pas echt achter wat een vakantie in eigen land vieren betekent. Daarnaast bevind je je in Katwijk middenin een hotspot aan leuke activiteiten. Wat dacht je van een bezoekje aan de boulevard van Katwijk? Of een bezoekje aan een van de leuke restaurantjes en strandtenten in de buurt? Daarnaast kun je ook de binnenstad bezoeken, een korte wandeling die je gewoon op je slippers kunt maken. In Katwijk geniet je dus van een echt vakantiegevoel en een heerlijk weekje weg!

Kies voor een strandhuisje, het hele jaar door

Zie je een vakantie in Katwijk wel zitten en wil je een strandhuisje huren? Dan kun je dankzij het grote aanbod aan strandhuisjes vrijwel het hele jaar genieten. Veel strandhuisjes zijn voorzien van dubbelglas en een centrale verwarming, waardoor het ook in de winter lekker warm blijft. Daarnaast kun je ook heel eenvoudig een windscherm neerzetten naast de veranda, waardoor je nog heel lang van een mooie nazomer kunt genieten.

Leave a comment