Bedrijven die naar een vakbeurs gaan onderschatten vaak de extra werkzaamheden die daaraan voorafgaan. Ze bereiden vaak wel de presentaties en het reclamemateriaal dat wordt meegegeven aan de bezoekers goed voor, maar er is weinig aandacht voor de omstandigheden tijdens de beurs. Het is bijvoorbeeld belangrijk op welke plaats in de hallen je stand wordt neergezet. Staat hij aan een doorgaande route of in een zijgang? Is er een restauratieve voorziening in de buurt of niet? Dat zijn allemaal factoren die een grote invloed hebben op het aantal bezoekers in je stand.

Huur een specialist in

Het inschrijven voor een plekje op een vakbeurs en het uitzoeken van een goede plaats is iets dat elk bedrijf zelf moet doen. Maar alles wat met standbouw te maken heeft kan worden uitbesteed. Je kunt een beurs stand huren, die volledig is afgestemd op de wensen wat betreft vormgeving en faciliteiten. Het bouwen of huren van een stand kan inclusief afspraken over de opbouw van de stand worden geregeld. Als bedrijf hoef je daar geen personeel voor vrij te maken. Bovendien is er dan de garantie dat alles op tijd aanwezig is en dat alles in de stand naar behoren werkt.

Beursstand huren bij Isyfair

Isyfair.nl is gespecialiseerd in het leveren van beursstands in heel Europa. Op de site kan met een eenvoudige configurator een beursstand worden samengesteld, inclusief vloer, meubilair, grafische elementen, verlichting en elektriciteit. Ter inspiratie zijn er meer dan 400 foto’s te zien van stands die het bedrijf al eerder heeft gebouwd. Als de geleverde beursstand goed bevalt heb je als bedrijf de mogelijkheid om deze te kopen. Isyfair.nl zal dan ook bij toekomstige vakbeurzen zorgen dat de stand bij aanvang van de beurs gereed is, en de stand na afloop van de beurs opruimen.

Leave a comment