Wanneer je met een groep op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo veel mogelijk genieten van een mooie omgeving. Een mooie omgeving om met zijn allen te gaan wandelen of te fietsen, om prachtige plaatjes te schieten voor op Instagram en vooral: om van te genieten. En natuurlijk wil je ook een mooi uitzicht vanuit je groepsvakantiehuis. De provincie Utrecht is dan ook een ideale locatie voor een vakantie met een groep, of dat nu met de familie is of met een groep vrienden. Deze mooie hotspots in Utrecht zijn een aanrader.

Doorn

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtige regio om te bezoeken, wanneer je een vakantiehuis Nederland wilt huren. Er zijn verschillende plaatsen waar je vakantiewoningen kunt vinden voor je groepsvakantie en van waaruit je de omgeving kunt gaan ontdekken. Doorn is een van die plaatsen. Het bevindt zich vlakbij de Kaapse Bossen, de Soesterduinen en het Henschotermeer, waar je mooie foto’s kunt maken. Ook Landgoed Huis Doorn en het Nationaal Bomenmuseum dat je kunt vinden in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug zijn prachtige hotspots om een bezoek aan te brengen tijdens je groepsvakantie.

Baarn

Ook in Baarn kun je een mooie vakantievilla huren voor jouw groepsvakantie met mooie uitzichten en een geweldige, groene omgeving. Een echte hotspot hier is het Kasteel Groeneveld. Niet alleen het kasteel is een plaatje om te zien, maar ook de omgeving die bestaat uit veel verschillende soorten landschappen: bos, weide, heide en stuifzand wisselen elkaar af. Tussendoor vind je mooie waterpartijen die ook zeker voor mooie vakantiekiekjes zullen zorgen. Overigens zijn er nog veel meer kastelen en landgoederen in Baarn die de moeite waard zijn om te bezoeken of langs te wandelen en tegelijkertijd te genieten van al het natuurschoon om je heen

De stad Utrecht

Ben je in de provincie Utrecht, dan mag een bezoekje aan de stad natuurlijk niet ontbreken. Hier is van alles te doen voor jong en oud en je kunt er prachtige plaatjes schieten van bijvoorbeeld mooie gebouwen als de Domtoren en Domkerk, evenals de kloostertuin die erbij hoort. Ook de Metaal Kathedraal is een lust voor het oog en zeer de moeite waard om te bewonderen. Een van de mooiste straten in de stad Utrecht is de Oudegracht. Vooral in het voor- en het najaar kun je hier mooie plaatjes schieten, waarop een combinatie te zien is van mooi gekleurde bomen, historische panden en de bootjes in de grachten.

Leave a comment