Bouwhekken zijn een onmisbaar onderdeel van elke bouwplaats, ze zorgen voor veiligheid en duidelijkheid. Maar wist je dat bouwhekken ook een uitstekende plek zijn om reclame te maken? In deze blog bespreken we hoe je bouwhekken kunt gebruiken voor promotionele doeleinden en welke voordelen dit biedt voor je bedrijf. 

Zichtbaarheid en branding  

Een van de grootste voordelen van het plaatsen van reclame op bouwhekken is de zichtbaarheid die het je merk geeft. Bouwplaatsen bevinden zich vaak op drukbezochte locaties waar veel mensen dagelijks langskomen. Door je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op de hekken te plaatsen, vergroot je de bekendheid van je bedrijf. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en potentiële nieuwe klanten. 

Informeer en betrek de gemeenschap  

Bouwhekken met reclame kunnen ook dienen om de gemeenschap te informeren over het project. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van informatie over de voortgang van de bouw, de verwachte voltooiingsdatum en de voordelen van het project voor de buurt. Het tonen van artist impressions of toekomstige gebouwen kan de nieuwsgierigheid en betrokkenheid van de gemeenschap vergroten, wat een positief imago voor je bedrijf creëert.  

Verhuur als extra inkomstenbron  

Naast het gebruik van bouwhekken voor je eigen promotie, kun je de ruimte ook verhuren aan andere bedrijven. Een bedrijf kan dan advertentieruimt op jouw bouwhekken huren. Dit kan een extra inkomstenbron zijn, vooral bij grote projecten waar de hekken lange tijd blijven staan. Lokale bedrijven kunnen geïnteresseerd zijn in het adverteren van hun diensten en producten, wat zowel jou als hen ten goede komt. Uiteraard geldt hetzelfde principe ook voor dranghekken. Een bedrijf kan dan advertentieruimte op jouw dranghekken huren 

Duurzaamheid en kwaliteit  

Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardige materialen voor je reclamedoeken. Dit zorgt ervoor dat de advertenties er gedurende het hele project goed uitzien, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien kun je kiezen voor duurzame materialen die hergebruikt kunnen worden bij toekomstige projecten. Dit draagt bij aan een milieuvriendelijke aanpak en toont je betrokkenheid bij duurzaamheid. 

Slot  

Bouwhekken met reclame bieden een dubbele functie: ze zorgen voor veiligheid en afzetting, en tegelijkertijd fungeren ze als een krachtig marketinginstrument. Door de zichtbaarheid te benutten, de gemeenschap te informeren en extra inkomsten te genereren door verhuur, haal je het maximale uit je bouwhekken. Investeren in kwalitatieve en duurzame materialen zorgt ervoor dat je boodschap duidelijk en aantrekkelijk blijft. Overweeg daarom bij je volgende bouwproject om je bouwhekken te voorzien van reclame en profiteer van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. 

Leave a comment