Elk jaar met Black Friday doen er weer veel winkels en merken mee aan het kortingsfestijn. Ook Proximus heeft elk jaar goede deals in de aanbieding. In hun winkel vind je sowieso al goede deals voor mobiel, tv en internet, maar tijdens Black Friday zijn deze nog veel beter. De Black Friday deals van deze winkel zijn erg goed en vooral als je op zoek bent naar een nieuwe mobiel, tv of een internetbundel. Ook is Black Friday, doordat het in eind november valt, perfect om alvast in te slaan voor het nieuwe jaar of voor kerstmis en de feestdagen.

Hoe Black Friday in Europa is begonnen

Black Friday zal in 2022 op vrijdag 25 november vallen en dit is niet een willekeurige datum. Black Friday is namelijk ontstaan in Amerika. Hier vieren ze Thanksgiving op de vierde donderdag in november. Omdat veel mensen de vrijdag hierna vrij zijn, gaan ze kerstinkopen doen. Hierdoor is het een van de drukste winkeldagen van het jaar, vooral sinds de komst van de vele deals en acties. Het succes werd gevoeld in Europa en hierdoor waaide Black Friday ook over naar Europa. Hier kun je al een aantal jaar de beste acties en deals vinden tijdens Black Friday.

Proximus Black Friday deals verwachtingen

Proximus is een van de grootste telecommunicatiebedrijven en daarom moet je hier ook zijn voor de beste Black Friday deals. Dan kun je namelijk bundels voor veel goedkoper scoren en een bijpassende mobiel of computer kopen. We verwachten dat ze ook komende Black Friday weer mee zullen doen aan de acties en deals. Is er een bepaald product van Proximus dat je graag zou willen hebben, houd hier dan je ogen voor open als Black Friday eraan komt. Omcirkel 25 november alvast in je agenda.

Leave a comment